Burn-out

Een burn-out, ik?

Ben je vaak vermoeid, lusteloos en snel geïrriteerd? Heb je een kort lontje en kun je niet meer genieten van de dingen in je leven? Kun je moeilijk in slaap komen en sta je in de ochtend gebroken op? Kijk je tegen een nieuwe werkdag op en komt je actielijst en agenda op je af? Misschien heb je dan een burn-out.

Mijn aanpak bij burn-out klachten

Er is altijd sprake van meerdere oorzaken. Wil je dit effectief kunnen aanpakken dien je dan ook naar alle factoren te kijken. Fysieke klachten vormen het uitgangspunt maar ook voeding en karakter eigenschappen spelen een rol. Bij een homeopathische aanpak van een burn-out worden alle factoren meegenomen in het behandelplan. Wanneer er sprake is van deze klachten dan maak ik vaak gebruik van een homeopathisch middel in combinatie met supplementen:

  • Homeopathische middelen zijn natuurlijk en geven niet de vervelende bijwerkingen van reguliere medicatie.
  • Supplementen herstellen de hormonale disbalans die ontstaat wanneer je langere tijd stress ervaart.

De praktijk leert dat een homeopathische behandeling de kern van het probleem aanpakt. Ieder mens is uniek en aan burn-out klachten kunnen verschillende oorzaken ter grondslag liggen. Toch zijn bepaalde mensen er gevoeliger voor dan anderen. Perfectionisme, moeilijk nee kunnen zeggen en je eigen grenzen niet goed bewaken zijn eigenschappen die vaak horen bij mensen die in een burn-out terecht komen. De juiste homeopathische behandeling kan je helpen om bepaalde patronen in jezelf te herkennen en te veranderen.

Doe de test Maak een afspraak