Over Kristel

Loopbaan

Kristel is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeut. Na jaren ervaring in het bedrijfsleven maakte ze de overstap naar de zorg. In 2008 startte zij daarom met een studie Verloskunde. Aan het einde van deze studie ontdekte ze de kracht van homeopathie bij zwangerschap en bevalling. Deze geneeswijze intrigeerde haar meteen en na 4 jaar besloot zij zich meer aan de homeopathie te willen wijden. Vol enthousiasme begon ze daarom in 2012 met de vijfjarige studie Klassieke Homeopathie aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem (HVNA).

Naast de studie Klassieke Homeopathie heeft Kristel ook de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde bij Ortho Linea afgerond en is hiermee gediplomeerd Orthomoleculair Therapeut.

 

Ervaring

Tijdens de opleiding heeft Kristel naast stages in Nederlandse praktijken ook een aantal weken stage gelopen bij de ontwikkelingsorganisatie Homeopathy For Health in Africa. Deze organisatie zet zich geheel belangeloos in voor het verbeteren van de gezondheid van kansarmen in Tanzania.

kristel in Tanzania - Homeopathy for Health in Africa

 

Kristel kan goed luisteren, is doortastend en empathisch. Daarnaast zorgt haar zakelijke achtergrond voor voldoende pragmatisme. Naast homeopaat is Kristel moeder van drie kinderen.

Lees verder over onze praktijk of neem direct contact op…