Over Kristel

Over Kristel

Kristel is naast klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeut gediplomeerd verloskundige en BIG geregistreerd. Na jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven maakte ze in 2008 de overstap naar de zorg. Kristel heeft haar eigen praktijk in Soest. Hier kun je terecht voor een homeopathische behandeling, orthomoleculaire voedings- en supplement adviezen en coaching rondom zwangerschap en bevalling. Daarnaast is zij enkele dagen per week als verloskundige werkzaam bij Verloskundige Praktijk Utrecht. Kristel kan goed luisteren, is empathisch en gelooft niet in ‘hokjes denken’, ze is open-minded en heeft een positieve levensinstelling. Daarnaast geniet┬áKristel volop van haar drie opgroeiende kinderen.

Ervaring

Tijdens haar opleidingen heeft Kristel, naast werkzaam te zijn geweest bij diverse Nederlandse praktijken, ook in het buitenland gewerkt. Zo heeft zij een aantal weken stage gelopen bij de ontwikkelingsorganisatie Homeopathy For Health in Africa. Deze organisatie zet zich geheel belangeloos in voor het verbeteren van de gezondheid van kansarmen in Tanzania. Daarnaast heeft zij in Suriname in het Diakonessen ziekenhuis op de afdeling Obstetrie en Verloskunde gewerkt. Als zorgverlener ben je gelukkig nooit uitgeleerd en om bij te blijven, nieuwe ontwikkelingen te volgen en te voldoen aan de eisen van de overheid en verzekeringsmaatschappijen is jaarlijkse nascholing nodig. Zo heeft Kristel zich o.a. gespecialiseerd in: darmproblematiek en de aanpak van diabetes en hypertensie.

kristel in Tanzania - Homeopathy for Health in Africa

Homeopathie en Verloskunde

De homeopathie is een mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde. Bovendien wil je in binnen de zwangerschap en bevalling vanwege toxiciteit voorzichtig zijn met het gebruik van reguliere medicatie. Het is mogelijk om Kristel naast de reguliere afspraken bij je eigen verloskundige te consulteren i.v.m. de homeopathische behandeling van zwangerschapsklachten. Denk hierbij aan veel voorkomende fysieke klachten zoals misselijkheid, obstipatie of slaapproblemen etc. Maar ook bij mentale klachten zoals angst voor de baring of een eerdere negatieve baringservaring kan homeopathie een uitkomst bieden.

Lees verder over onze praktijk of neem direct contact op…