Over Kristel

Over Kristel

Kristel is gediplomeerd verloskundige, klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeut. Na jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven maakte ze in 2008 de overstap naar de zorg. Kristel kan goed luisteren, is doortastend en empathisch. Daarnaast zorgt haar zakelijke achtergrond voor voldoende pragmatisme. Kristel is moeder van drie opgroeiende kinderen.

Homeopathie en Verloskunde

Vanuit haar eigen praktijk ruimte in Soestdijk werkt Kristel als klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeut. Hierbij behandelt zij een zeer breed scala aan fysieke en mentale problemen. Daarnaast is zij enkele dagen per week als verloskundige werkzaam bij Verloskundige Praktijk Utrecht. Het is mogelijk om Kristel naast de reguliere afspraken bij je eigen verloskundige te consulteren i.v.m. de homeopathische behandeling van zwangerschapsklachten. Denk hierbij aan veel voorkomende fysieke klachten zoals misselijkheid, obstipatie of slaapproblemen etc. Maar ook bij mentale klachten zoals angst voor de baring of een eerdere negatieve baringservaring kan homeopathie een uitkomst bieden.

Ervaring

Tijdens de opleiding heeft Kristel naast stages in Nederlandse praktijken ook een aantal weken stage gelopen bij de ontwikkelingsorganisatie Homeopathy For Health in Africa. Deze organisatie zet zich geheel belangeloos in voor het verbeteren van de gezondheid van kansarmen in Tanzania.

kristel in Tanzania - Homeopathy for Health in Africa

Lees verder over onze praktijk of neem direct contact op…