Referenties

Longklachten

De afgelopen twee jaren heb ik flink gekampt met longproblemen. Wat begon als een onschuldige verkoudheid ontaardde al snel in bronchiën die in de stress schoten, waardoor hevige benauwdheids klachten, als astma, ontstonden. De huisarts schreef Salbutamol (snelwerkend) en Budesonide (ontstekingsremmer) voor.  Een beginnende longontsteking verergerde de klachten nog meer. Ik had steeds meer pufjes… Read more “Longklachten”

Jolanda

Waterwratjes

Het gaat goed met Remco! We waren zeer verbaasd over de snelheid waarmee de waterwratjes afnamen! Hij heeft nu nog wat kleine plekjes op zijn been, waarvan er eentje af en toe nog wat jeukt, maar het is zó ontzettend veel beter geworden! Voordat we bij Kristel kwamen, was ik nog niet eerder met homeopathie… Read more “Waterwratjes”

Remco

Hoge bloeddruk

Ik ben blij met de resultaten die ik samen met Kristel heb kunnen behalen. Door aanpassing van mijn dieet, het gebruik van supplementen en de ondersteuning van het homeopathische middel heb ik mijn bloeddruk in een half jaar tijd kunnen verlagen naar een acceptabel niveau. De volgende stap is om samen met mijn huisarts te… Read more “Hoge bloeddruk”

Diabetes

Toen ik bij Kristel kwam zat ik in de voorfase van Diabetes met een bloedsuikerwaarde van bijna 11 mmol/L. Enkele maanden nadat ik bij Kristel in behandeling kwam waren mijn bloedsuikerwaardes terug gebracht naar 7,5 mmol/L. , de diabetes verpleegkundige was samen met mij verbaasd over dit mooie resultaat. Ik heb Kristel ervaren als een… Read more “Diabetes”

Darm- en spijsverteringsklachten

Na een verwijderde galblaas kampte ik enkele jaren met darmproblemen. Ik had inmiddels verschillende therapieën en medicatie geprobeerd maar niets hielp echt. Omdat ik als kind goed reageerde op de homeopathische behandeling van een oorontsteking besloot ik dit nu ook te willen proberen. Zo kwam ik bij Kristel terecht, een beetje sceptisch maar met goede… Read more “Darm- en spijsverteringsklachten”

Eczeem

Al meer dan een jaar kampte ik met hardnekkige eczeem klachten. Na de homeopathische kuur zijn mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Het is wonderlijk hoe snel mijn lichaam op de homeopathische middelen reageerde, ik had dit en jaar eerder moeten doen. Sarah – 36 jaar

Groeipijnen

Mijn zoon van 10 jaar kampte al ruime tijd met hevige pijnaanvallen die een aantal keren per week in de nacht opspeelden. De pijn zat met name in zijn benen. Dit had een grote impact op hem en verstoorde de nachtrust van zowel hemzelf als ons. Ik had al van alles geprobeerd om de pijnen,… Read more “Groeipijnen”

Darmklachten

Mijn prikkelbare darm syndroom werd ondanks aanpassing van voeding niet minder. Het opgeblazen gevoel, de krampen, het was lastig voor mij om er een vinger op te leggen wat de oorzaak van mijn klachten waren. Bij Praktijk Soestdijk werd er tijd genomen om mijn klachten goed uit te diepen. Hierbij werd mijn voedingspatroon, afweersysteem, levensstijl… Read more “Darmklachten”