Referenties

Longklachten

De afgelopen twee jaren heb ik flink gekampt met longproblemen. Wat begon als een onschuldige verkoudheid ontaardde al snel in bronchi├źn die in de stress schoten, waardoor hevige benauwdheids klachten,… Read more “Longklachten”

Jolanda

Waterwratjes

Het gaat goed met Remco! We waren zeer verbaasd over de snelheid waarmee de waterwratjes afnamen! Hij heeft nu nog wat kleine plekjes op zijn been, waarvan er eentje af… Read more “Waterwratjes”

Remco

Hoge bloeddruk

Ik ben blij met de resultaten die ik samen met Kristel heb kunnen behalen. Door aanpassing van mijn dieet, het gebruik van supplementen en de ondersteuning van het homeopathische middel… Read more “Hoge bloeddruk”

Eczeem

Al meer dan een jaar kampte ik met hardnekkige eczeem klachten. Na de homeopathische kuur zijn mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Het is wonderlijk hoe snel mijn… Read more “Eczeem”

Groeipijnen

Mijn zoon van 10 jaar kampte al ruime tijd met hevige pijnaanvallen die een aantal keren per week in de nacht opspeelden. De pijn zat met name in zijn benen.… Read more “Groeipijnen”

Darmklachten

Mijn prikkelbare darm syndroom werd ondanks aanpassing van voeding niet minder. Het opgeblazen gevoel, de krampen, het was lastig voor mij om er een vinger op te leggen wat de… Read more “Darmklachten”

Darm- en spijsverteringsklachten

Na een verwijderde galblaas kampte ik enkele jaren met darmproblemen. Ik had inmiddels verschillende therapie├źn en medicatie geprobeerd maar niets hielp echt. Omdat ik als kind goed reageerde op de… Read more “Darm- en spijsverteringsklachten”

Diabetes

Toen ik bij Kristel kwam zat ik in de voorfase van Diabetes type 2 met een bloedsuikerwaarde van bijna 11 mmol/L. Enkele maanden nadat ik bij Kristel in behandeling kwam… Read more “Diabetes”

Zwangerschapswens

Mijn partner en ik hadden sinds enige tijd een zwangerschapswens die nog niet in vervulling was gegaan. Ik kwam bij Kristel omdat ik mijn lichamelijke en mentale conditie zo optimaal… Read more “Zwangerschapswens”