Waterwratjes

Het gaat goed met Remco! We waren zeer verbaasd over de snelheid waarmee de waterwratjes afnamen! Hij heeft nu nog wat kleine plekjes op zijn been, waarvan er eentje af en toe nog wat jeukt, maar het is zó ontzettend veel beter geworden!
Voordat we bij Kristel kwamen, was ik nog niet eerder met homeopathie in aanraking geweest, behalve met dat wat je gewoon in de losse verkoop kan kopen, maar ik ben helemaal om!
Wat niet helemaal handig was van ons was dat we startten met de druppels in het weekend voor de start van school en de eerste paar dagen van school; Remco is naar de eerste gegaan, dus het was een hele spannende periode.
Dus ik vind het lastig te zien welke (subtiele) verandering door de druppels is of omdat school zo veranderd is voor hem.
We waren wel verbaasd dat zijn eerste dag school heel soepel is verlopen, zelfs met afscheid nemen was er geen enkel moeilijk moment en keek hij eigenlijk niet meer naar ons om. En dat hebben we wel eens anders meegemaakt 😉
Verder wandelde ik laatst met hem langs de supermarkt en stelde ik voor dat hij met geld naar binnen zou gaan om broodjes te halen. Reactie: ‘oh, ja hoor, is goed!’ en vervolgens loopt hij zonder te blikken of te blozen naar binnen en komt terug met de gevraagde broodjes én een ander soort broodje voor zichzelf omdat hij daar meer zin in had! Zelf de winkel in en iets kopen durfde hij tot nu toe echt niet, dus dit was echt een openbaring!
Dus al met al: we vinden dat het goed gaat met hem!